Chaga er blodfortynnende, hva betyr det?

Chaga er blodfortynnende. Hva vil det egentlig si?

Vi kan lese på Urtekilden  at chaga er både blodfortynnende og blodrensende. Samtidig har chaga en antikoagulerende effekt. Hva vil de egentlig si i praksis for normalt friske mennesker?
Blodet som flyter rundt i årene våre, har en rekke spennende egenskaper. En fantastisk egenskap er å transportere oksygen. En annen egenskap er at dersom man får sår eller skader, så begynner straks blodet å koagulere, når det kommer i kontakt med luft. Det er for at sår og skader skal gro, fortest mulig.
Det er vel ingen stor overraskelse at alt vi spiser og alt vi gjør påvirker blodets sammensetning. Mye feitfisk, reinkjøtt, selkjøtt og mye sport og bevegelse gjør at blodet flyter lett. Mens derimot vanlig brød, melk og kjøtt fra husdyr, kombinert med stillesittende jobb, gjør at blodets evne til å koagulere øker. Mye brus, godterier og røyk gir en dramatisk økning.  I utgangspunktet høres det greit ut, siden et sår vil gro fortere. Men så enkelt er det desverre ikke. Nettopp kostholdet og lite morson er årsaken til hjertelidelser hos mennesker. Blodet blir rett og slett for tykt. Det gir avleiringer i blodårer og dermed får vi den vestliges verdens, aller største helseproblem.

Studier viser at i noen land spiser folk veldig mye blodfortynnende mat. Statistikken viser en markant forskjell i antall hjertelidelser, sett i forhold til land, der kostholdet er et helt annet.  

Hva kan vi gjøre med det? Svaret er åpenbart: Spis kun mat som er holder blodet flytende!  Feit fisk, selkjøtt, reinkjøtt og mørkegrønne bladgrønnsaker.

Men hvor kommer chaga inn i bildet?
Chaga er blodfortynnende, og demper samtidig høyt blodtrykk. Blodet blir mer flytende og renser ut avleiringer og plakk. Riktignok stemmer det at kosttilskudd ikke skal erstatte et sunt kosthold, men angående chaga, så har en god kopp chagate hver morgen, en utrolig effekt. Hvis du blander litt ingefær i teen, så skulle dagen være reddet!

MVH

Ronald Kvernmo

 

 

 
Chagate-konsentrat 250 ml
250 miligram ferdig chaga konsentrat. (2,5 desiliter) En enkelt flaske tilsvarer 7 liter ferdig chagate.
Dagsdose: 2 spiseskjeer pr dag for voksne og 1 for barn.
kr 349
1000 gram chaga, høsttilbud
Ett kg chaga.  Da har du chaga i mange år!

1000 gram kr. 1590.-

 
kr 1590
260 gram chaga
260 gram chaga Det gir ca 15 liter drikk. Da har du en stund...



Vårtilbud: kr 419.-
kr 419
 
Chagate-konsentrat økonomipakning
Kjøp 3 flasker â 250 ml chagate-konsentrat! Tilsammen blir det 750 ml eller 7,5 dl konsentrat, tilsvarende ca 20 liter ferdig chagate!

 
kr 890
130 gram, høsttilbud
130 gram chaga. Det gir 6-8 liter ferdig drikk, som er nok til 2-4 mnd.

Pris 130 gram  kr 239.-


 
kr 239
Bok: Sjamanens Hemmeligheter
"Da misjonærene kom så ble mange sjamaner fengslet. Trommene ble samlet inn, sjamanismen erklært som djeveldyrkelse."
Les boka av den moderne sjamanen Ronald Kvernmo
kr 198
Del nyhetsbrevet på Facebook
Tweet